29. 11. 2017. | Natječaji

Otvoreni novi natječaji u području Pametnog, zelenog i integriranog prometa

Otvorene su nove teme natječaja Mobility for Growth, natječaja Automated Road Transport te natječaja Green Vehicles u podrucju Pametnog, zelenog i integriranog prometa. Rokovi za prijavu projektnih prijedloga su, ovisno o temi, 30. siječnja 2018. (za prvu fazu) ili 4. travnja 2018. godine.

Poveznice na natječaje i uvjeti za prijavu objavljeni su na Portalu za sudionike, a možete ih pronaći na sljedećim poveznicama:

 

PARTNERSKI PROFILI:

Na partner search alatu ETNA 2020, razvijenom radi umrežavanja institucija zainteresiranih za zajedničke prijave na natječaje u području Pametnog, zelenog i integriranog prometa Obzora 2020. možete pregledati registrirane partnerske profile, tj. institucije zainteresirane za umrežavanje – OVDJE. Također, možete objaviti vlastiti partnerski profil s iskazom interesa za sudjelovanje u nekoj od raspisanih tema u ovom području.

OBAVIJESTI:

  • U Bruxellesu će se 6. prosinca 2017. održati konferencija Tesla in EP, u organizaciji hrvatskog zastupnika Europskog parlamenta, Ivana Jakovčića. Info možete vidjeti OVDJE.
  • Nacionalni info dan za FET održat će se 5. prosinca 2017. u dvorani trećeg krila Instituta Ruđer Bošković. Info možete vidjeti na nacionalnom portalu, OVDJE, gdje ćete također naći i link za prijavu.

Povratak