25. 2. 2016. | Konferencija

8. Europska konferencija o održivim gradovima i mjestima

8. Europska konferencija o održivim gradovima i mjestima održat će se od 27.- 29. travnja 2016. u Bilbau, glavnom gradu Baskije u Španjolskoj. Tema ovogodišnje konferencije glasi "Transformacijska akcija: potencijal za Europu" (Transformative Action: the potential for Europe). Konferencija je prilika članovima CIVINET-a koji su zainteresirani za sve aspekte održivog urbanog razvoja za susret s drugim zainteresiranim dionicima te za istraživanje mogućih akcija lokalne samouprave u oblikovanju europske održive budućnosti.

Konferencija je mjesto susreta za predstavnike lokalne i regionalne samouprave, europskih i međunarodnih institucija, multilateralnih organizacija, članova znanstvene zajednice, poslovnih lidera te civilnog društva. Program konferencije dostupan je na web stranici zajedno s detaljima različitih plenarnih i paralelnih sjednica te studijskih putovanja u ponudi.

PRIJAVA
Sudjelovanje na konferenciji možete prijaviti putem online prijavnog obrasca.  Zadnji rok za uplatu rane kotizacije je 4. ožujka 2016.
Gradovi i organizacije iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore i Srbije imaju pravo na povoljniju kotizaciju. Za dodatna pitanja o prijavi i kotizaciji kontaktirajte konferencijski tim na e-mail adresu basque2016@iclei.org

Više informacija: http://conferences.sustainablecities.eu/basquecountry2016/

Povratak