17. 5. 2017. | Aktivnosti mreže

Otvorene prijave za 2. CIVINET Forum u Rijeci!

2. Forum mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE održat će se 9. lipnja / juna 2017. u Rijeci. Tema ovogodišnjeg Foruma je "Planiranje i upravljanje održivim prometom - planovi, projekti i realizacije". Forum je posvećen 11. Globalnom cilju održivog razvoja: Održivi gradovi i zajednice. Rok za prijavu je 2. lipnja / juna 2017.

Na ovogodišnjem Forumu želimo razmijeniti iskustva i prikazati primjere planiranja (SUMP ili drugi slični planovi), pripremu (projekti poboljšanja mobilnosti) te realizaciju konkretnih zahvata, jer su iskustva stečena na provedenim projektima dragocjena za pripremu i realizaciju novih.
Forum će biti prilika za okupljanje članova Mreže, međusobno upoznavanje i planiranje zajedničkih projekata. Dobrodošli su svi zainteresirani za temu održivog prometa u gradovima. Program Foruma pogledajte OVDJE.

Forum se održava na Kampusu Sveučilišta u Rijeci (Građevinski fakultet, Ul. Radmile Matejčić 3).

HOTELSKI SMJEŠTAJ
Za sudionike Foruma koji dolaze dan ranije 8.6. ili ostaju u Rijeci nakon Foruma, osigurali smo hotelski smještaj po povoljnijoj cijeni. Ponudu za smještaj iz Jadran Hotela d.d. pogledajte OVDJE. Ukoliko vam ponuda odgovara, smještaj rezervirajte što prije direktno u hotelu, a najkasnije do 29. svibnja / maja s napomenom “za CIVINET Forum”.

PRIJAVA
Sudjelovanje na Forumu prijavite putem ONLINE PRIJAVNICE najkasnije do petka 2. lipnja / juna 2017.

 

Povratak