23. 7. 2021. | Događanja

Održiva urbana mobilnost - Studijsko putovanje i 6. CIVINET Forum u Beogradu

Pozivamo članove mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE i ostale zainteresirane da se prijave na jesensko događanje u organizaciji Tajništva mreže, Grada Beograda i Stalne konferencije gradova i opština – Saveza gradova i opština Srbije. Naročito pozivamo dionike iz Srbije da nam se pridruže na 6. CIVINET Forumu koji će se održati 1. listopada / oktobra u prostoru Skupštine Grada Beograda (Dragoslava Jovanovića 2), s početkom u 10 sati.

Napomena: Grupa za studijsko putovanje koje će se održati 30. rujna / septembra (dan prije Foruma) je popunjena. Program studijskog putovanja će započeti u 13 sati u prostoru gradske uprave Grada Beograda. Sudionici će detaljnije biti inforimirani o programu studijskog putovanja 10-ak dana prije puta.

Sljedeći dan, 1.10. održat će se 6.CIVINET Forum – događaj koji će okupiti predstavnike gradova i općina, stručnjake i predstavnike akademske zajednice iz regije jugoistočne Evrope, okupljene oko ideje promocije održive urbane mobilnosti u gradskim sredinama.

Na skupu će biti predstavljeni primjeri dobre prakse iz Srbije i regije na temu primjene mjera održive urbane mobilnosti, a posebna pažnja bit će posvećena osiguravanju pristupačnosti u planovima održive urbane mobilnosti. Grad Beograd, kao domaćin skupa, predstavit će svoje planove i strateška opredjeljenja u području unaprijeđenja održive urbane mobilnosti.

Pozivamo predstavnike vašeg grada / općine / institucije da sudjeluju ovom skupu i tako steknu nova znanja i razmjene iskustva s gradovima i općinama u okruženju.

Prijava za 6. CIVINET Forum: https://bit.ly/3zzUUju

 

 

Povratak