3. 10. 2017. | Aktivnosti mreže

Otvorene prijave za studijsko putovanje u Ljubljanu!

9. i 10. studenog /novembra 2017. članovima mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE se pruža prilika da iz prve ruke saznaju zbog čega je Ljubljana postala Zelena prijestolnica Europe za 2016. godinu. Između ostalog, tome je doprinijelo uvođenje velike pješačke zone u centru grada, efikasan sustav javnog bicikla, sve suvremeniji javni promet, električni "car-sharing" te "shared space" na središnjoj prometnici. Kao šampion na području recikliranja, Ljubljana se sve više afirmira u uvođenju cjelovitog kružnog gospodarstva, inventivnoj borbi protiv invazivnih biljaka i gradskoj proizvodnji najkvalitetnijeg meda.

Program studijskog putovanja započet će 9. studenog / novembra u popodnevnim satima, a završiti sljedeći dan oko ručka. Program događanja bit će vam dostavljen naknadno.

PRIJAVA
Svoje sudjelovanje možete prijaviti putem online obrasca (https://goo.gl/fY1HAz) najkasnije do 20. listopada / oktobra 2017., a s obzirom na organičen broj sudionika, preporučamo da se prijavite što prije. Prijave se zaprimaju do popunjenja mjesta, stoga požurite !!!

Troškovi putovanja i smještaja

Troškove putovanja i smještaja snose sudionici.

Iz projekta CIVITAS SATELLITE osiguran je mali fond za pokrivanje dijela troškova putovanja i smještaja u Ljubljani. Možemo pokriti troškove putovanja autobusom, vlakom i osobnim automobilom (1 kuna po km + cestarine) te noćenje jednoj osobi po organizaciji. Ta su sredstva namijenjena prvenstveno članovima koji nisu u mogućnosti pokriti troškove studijskog putovanja te koji do sada nisu koristili ovu mogućnost.

Molimo sve koji su zainteresirani za korištenje tih sredstava da se prijave i pošalju ispunjenu prijavnicu za pokrivanje troškova do 15. listopada / oktobra 2017., kako bismo na vrijeme mogli informirati sve zainteresirane možemo li pokriti tražene troškove i ako da, u kojem iznosu te rezervirati smještaj.

Za više informacija kontaktirajte nas na: civinet@odraz.hr

Vidimo se u Ljubljani!

Povratak