18. 5. 2016. | Aktivnosti mreže

Prijavite se na Forum CIVINET-a!

Forum mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE održat će se 3. lipnja 2016. u Zagrebu (Centar mladih Ribnjak, Park Ribnjak 1) tijekom Pedalafesta, koji ogranizira Udruga Sindikat biciklista od 2. do 4. lipnja. Ovim skupom obilježavamo prve tri godine uspješnog rada. Središnja tema Foruma bit će posvećena 11. Globalnom cilju UN-a održivog razvoja - Održivi gradovi i održive zajednice. Posebnu pažnju posvetit ćemo području održive mobilnosti u urbanim područjima zemalja Jugoistočne Europe te razgovarati o poželjnim usmjerenjima i budućim ciljevima mreže do 2020.

Sastanak Upravnog odbora mreže CIVINET Slovenija – Hrvatska – Jugoistočna Evropa bit će održan u četvrtak, 2. lipnja 2016, s početkom u 16:00 sati, u prostoru ZgForuma, Gajeva 27.

Za sudionike CIVINET FORUMA je osiguran plaćeni smještaj u jednom od hotela u Zagrebu. Dodatno, mreža CIVINET će osigurati i povrat  putnih troškova za one koji ih ne mogu pokriti iz vlastitih izvora. U tom slučaju treba priložiti original kartu javnog prijevoza odnosno original cestarina ako se putuje automobilom.

PRIJAVA
Rok za prijave je do 27. svibnja 2016.  Oni koji žele izlagati svoje proizvode/usluge u sklopu Pedalafesta, molimo da prijave dostave do 23. svibnja radi organizacije prostora za izlaganje.

Prijavnicu i okvirni program preuzmite na poveznicama ispod.

Povratak