2. 9. 2016. | Vesti iz mreže

Konec mandata MO Ljubljana kot koordinatorja mreže CIVINET Slovenija-Hrvaška-Jugovzhodna Evropa!

31. avgusta 2016 se je končal mandat MO Ljubljana kot koordinatorja mreže CIVINET Slovenija-Hrvaška-JVE. Vlogo koordinatorja sedaj prevzema hrvaško mesto Reka. Zahvaljujemo se dosedanjemu koordinatorju mmreže g. Vladu Babiću za izredno prizadevnost in dosežene rezultate in vas seznanjamo z njegovim obvestilom o menjavi koordinatorja.

Spoštovani člani mreže CIVINET Slovenija – Hrvaška – Jugovzhodna Evropa,
v skladu z ustanovitvenim aktom mreže in z odločitvijo 3. Generalne skupščine mreže CIVINET Slovenija – Hrvaška – Jugovzhodna Evropa, z današnjim dnem poteče mandat Mestne občine Ljubljana kot koordinatorja delovanja mreže.

V obdobju od aprila 2013 smo skupaj uspeli doseči veliko več od pričakovanj. Med vsemi 11 CIVINET mrežami smo brez dvoma najbolj dejavna in številčna, kar je kot primer za vzgled ostalim mrežam večkrat izpostavila tudi Evropska komisija.

Vlogo koordinatorja delovanja mreže od 1. septembra 2016 prevzema mesto Reka, Hrvaška, z mandatom do leta 2020. Z novimi predlogi za sodelovanje in s pregledom bodočih aktivnosti se bo na vas kmalu obrnil bodoči koordinator, predstavnik mesta Reka.

Vsem mestom in partnerjem se zahvaljujem na izvrstnem sodelovanju in vas lepo pozdravljam.

Vlado Babić, koordinator mreže
Grad Ljubljana

POVRATAK