2. 9. 2016. | Vijesti iz mreže

Kraj mandata Grada Ljubljane kao koordinatora mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE!

Dana 31. kolovoza 2016. završio je mandat Grada Ljubljane kao koordinatora mreže CVINET Slovenija-Hrvatska-JIE. Ulogu koordinatora preuzima Grad Rijeka. Zahvaljujemo koordinatoru mreže Vladi Babiću na izuzetnom zalaganju i postignutom uspjehu te prenosimo njegovu poruku povodom završetka mandata.

Poštovani članovi mreže CIVINET Slovenija – Hrvatska – Jugoistočna Europa,

u skladu s aktom o formiranju mreže i s odlukom 3. Generalne skupštine mreže CIVINET Slovenija – Hrvatska – Jugoistočna Europa, 31. kolovoza 2016. istekao je mandat Grada Ljubljane kao koordinatora djelovanja Mreže.

U razdoblju od travnja 2013. zajedno smo uspjeli postići mnogo više nego što smo u početku očekivali. Između svih 11 mreža CIVINET, bez sumnje smo najaktivniji i najbrojniji. Postali smo primjer na koji se mogu ugledati druge mreže, što je u više navrata istakla i Europska komisija.

Ulogu koordinatora djelovanja Mreže od 1. rujna 2016. preuzima Grad Rijeka, s mandatom do 2020. godine. S novim prijedlozima za suradnju i s pregledom budućih aktivnosti uskoro će vam se obratiti novi koordinator, predstavnik Grada Rijeke.

Koristim ovu priliku da se svim gradovima i partnerima zahvalim na izvrsnoj suradnji i uputim srdačne pozdrave.

Vlado Babić, koordinator mreže
Grad Ljubljana

Povratak