8. 11. 2022. | Događanja

Online informativni dani programa Obzor Europa posvećeni klasteru 5 - Klima, energija i mobilnost

Europska komisija će 15. i 16. prosinca 2022. godine održati informativne dane posvećene klasteru 5 – Klima, energija i mobilnost Programa Obzor Europa (eng. Horizon Europe). Događaj će se održati online.

Sesije će dati priliku potencijalnim prijaviteljima da saznaju više o mogućnostima financiranja u okviru novog programa rada Obzor Europa za 2023.-2024. s fokusom na zelenu i digitalnu tranziciju za postizanje klimatske neutralnosti u Europi do 2050.

Cilj Info dana je kroz plenarnu te četiri paralelne sesije predstaviti 106 otvorenih tema natječaja Obzor Europa klastera 5 za 2023. godinu.

Za detaljan dnevni red, informacije o sudjelovanju i praktične pojedinosti posjetite web stranicu događaja.

Zasebna virtualna pitching sesija i brokerska sesija u organizaciji Nacionalnih kontaktnih točaka (NCP) održat će se u poslijepodnevnim satima 15. prosinca. Brokerska sesija pružit će budućim projektnim partnerima priliku za umrežavanje putem namjenskih sastanaka organiziranih po sektorima. Više informacija pogledajte OVDJE.

Prijava za Brokerage Event bit će otvorena do 28. studenog u 12:00.  Sve novosti i ažuriranja dijelit će se na društvenim medijima putem Twittera i LinkedIna.

Izvor: cinea.ec.europa.eu

Povratak