25. 6. 2021. | Poziv

Otvoren poziv za prijavu govornika na konferenciji CIVITAS Forum 2021.!

Ovo je savršena prilika da gradovi, organizacije i projekti CIVITAS-a i ne-CIVITAS-a podijele svoje znanje, alate, rješenja i izazove koji se odnose na gradsku mobilnost. 18. izdanje vodećeg događaja Inicijative CIVITAS održat će se 20. i 21. listopada 2021. u Aachenu (Njemačka), u hibridnom formatu, sa središnjom temom pod nazivom "Pametne rute prema klimatski neutralnim gradovima". Konferencija je izvrsna prilika za razmjenu iskustava i znanja sa stručnjacima za mobilnost, europskim političarima i mrežom Foruma CIVITAS - koja se sastoji od više od 300 gradova iz 42 zemlje.

Program Foruma će se sastojati od 12 paralelnih sesija, a govornici mogu izlagati na licu mjesta (također se uživo emitiraju na online platformi) ili online (emitiraju se u prostoriji na licu mjesta). Vaš bi prijedlog trebao biti u skladu s jednom (najviše dvije) teme navedenima u pozivnom dokumentu kako se ne bi preklapao s drugim temama. Imajte na umu da bi sve aktivnosti trebale imati za cilj povezivanje ljudi i razmjenu znanja na interaktivne načine pa to svakako istaknite u svojoj prijavi!

PRIJAVA

Za više informacija o predloženim formatima i temama saznajte u pozivu. Ovaj pozivni dokument služi kao vodič za prijavni obrazac za govornike zainteresirane za doprinos sesijama na konferenciji CIVITAS foruma. Pažljivo ga pročitajte i popunite (počevši od stranice 6) te pošaljite na adresu elektroničke pošte forum@civitas.eu. do 22. srpnja 2021.

Za više informacija obratite se timu za organizaciju konferencije foruma na: forum@civitas.eu

Izvor: civitas.eu

Povratak