4. 2. 2020. | Sastanci mreže

Otvorene prijave za sudjelovanje na 7. Skupštini mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE i okruglom stolu “Inovacije u prometnim politikama i rješenjima za održivu mobilnost”

Grad Zagreb domaćin je 7. Skupštine mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-Jugoistočna Europa, koja će se održati 13. ožujka / marta 2020. Nakon Skupštine, na kojoj će prisutni biti upoznati s izjavom Političkog odbora za 2020. i aktivnostima Mreže, slijedi okrugli stol pod nazivom "Inovacije u prometnim politikama i rješenjima za održivu mobilnost". Dan ranije, 12. ožujka / marta, u popodnevnim satima (14 - 17 sati), održat će se sastanci Upravnog te Političkog odbora mreže. Rok za prijavu je 6. ožujka / marta 2020.

Program će započeti godišnjom Skupštinom mreže na kojoj će prisutni biti upoznati s radom mreže u prethodnoj godini, izjavom Političkog odbora za 2020. te programom rada Mreže u ovoj godini. U sklopu Skupštine bit će predstavljena i Akademska mreža, čije je osnivanje potaknuto od članova Mreže iz akademske zajednice.

Zatim slijedi okrugli stol pod nazivom “Inovacije u prometnim politikama i rješenjima za održivu mobilnost” u sklopu kojeg će predstavnici Ministarstva mora, prometa i infrastrukture RH te Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU (RH) predstaviti europsku i nacionalnu prometnu politiku u sljedećem programskom razdoblju.

U nastavku će biti održane paralelne sesije na temu inovacija u prometnim politikama te inovativnih tehnologija i rješenja za održivu mobilnost. Kraj bogatog programa završit će panel raspravom “Budućnost održive urbane mobilnosti u Jugoistočnoj Europi”.

PRIJAVA
Sudjelovanje potvrdite najkasnije do petka 6. ožujka 2020. putem on-line obrasca na sljedećoj poveznici: http://bit.ly/2v186BF

Dnevni red događanja pogledajte OVDJE.

Troškove putovanja i smještaja snose sudionici.

Iz projekta CIVITAS SATELLITE osiguran je mali fond za pokrivanje dijela troškova putovanja i smještaja. Možemo pokriti troškove putovanja autobusom, vlakom i osobnim automobilom (1 kuna po km + cestarine) te jedno noćenje jednoj osobi po organizaciji. Ta su sredstva namijenjena prvenstveno članovima koji nisu u mogućnosti pokriti troškove te do sada nisu koristili ovu mogućnost.

Molimo sve zainteresirane za korištenje tih sredstava da nam što prije vrate popunjenu PRIJAVNICU, a najkasnije do 28. veljače / februara 2020., kako bismo na vrijeme mogli informirati sve zainteresirane možemo li pokriti tražene troškove i ako da, u kojem iznosu te rezervirati smještaj.

Sastanci Upravnog i Političkog odbora održat će se dan prije Skupštine 12. ožujka / marta 2020. u popodnevnim satima od 14 do 17 sati. O dnevnom redu i točnom mjestu održavanja sastanka bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Slika: Unsplash (Kristijan Arsov)

Povratak