16. 1. 2019. | Sastanci mreže

[Zabilježite datum] 6. Skupština mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE u Tivtu

Opština Tivat (Crna Gora) domaćin je 6. Skupštine mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-Jugoistočna Europa, koja će se održati 5. ožujka / marta 2019.  Nakon Skupštine, na kojoj će prisutni biti upoznati s izjavom Političkog odbora za 2019. i ovogodišnjim programom rada naše Mreže, slijedi okrugli stol o planovima održive urbane mobilnosti: iskustvo nekoliko gradova članova Mreže i panel rasprava. Dodatno će biti prezentirane i druge teme iz područja održive mobilnosti, koje se istražuju u okviru europskih projekata. Za kraj bogatog i sadržajnog programa bit će organiziran zajednički obilazak Tivta. Dan ranije, 4. ožujka / marta, u popodnevnim satima, održat će se sastanci Upravnog te Političkog odbora mreže. 

POSEBAN POZIV JEDINICAMA LOKALNE SAMOUPRAVE!

Politički odbor sastoji se od političkog predstavnika svake jedinice lokalne samouprave koja je član Mreže – člana predstavničkog tijela ili druge, po njima ovlaštene osobe. Važno je čuti glas svake jedinice!

Stoga pozivamo gradonačelnike, zamjenike gradonačelnika, gradske vijećnike odnosno osobe koje su taj status stekle na izborima za gradsku skupštinu i vodeće položaje u gradovima i općinama da planiraju prisustvovanje centralnoj godišnjoj sjednici Političkog odbora mreže CIVINET Slo-Hr-JIE!

Detaljan program će uskoro biti dostupan, a do tada rezervirajte datum.

Povratak