14. 1. 2019. | Natječaj

Otvoren URBACT-ov poziv za Mreže za planiranje!

URBACT III program traži do 23 nove Mreže za planiranje. Ne propustite priliku da se povežete s kolegama širom Europe, razmjenjujete iskustva s lokalnim dionicima i eksperimentirate u svom gradu.

Mreže za planiranje nastoje pomoći europskim gradovima pronaći rješenja za urbane izazove. Te mreže okupljaju do 10 partnera iz različitih europskih zemalja koji dijele iskustva i uče jedni od drugih. Partneri će izraditi Integrirani akcijski plan i imat će priliku isprobati neka rješenja manjih razmjera u svojim gradovima. Taj će posao biti obavljen okupljanjem lokalnih dionika i radom u lokalnim i transnacionalnim partnerstvima.

To je uzbudljivo putovanje otkrića, dijeljenja i eksperimentiranja koje će osnažiti gradske dionike, promijeniti način na koji vaš grad funkcionira i imati stvaran utjecaj na lokalnom nivou. Sve je to postignuto zahvaljujući isprobanoj URBACT-ovoj metodi razmjene i učenja s alatima koji su prilagođeni vašim potrebama i potporom stručnjaka i kolega.

 

GDJE DOZNATI VIŠE?

Godišnji nacionalni Infodan


Sudjelujte na Infodanu Nacionalne URBACT točke za Hrvatsku, koji će se 17. siječnja održati u Opatiji.  Više o Infodanu možete pronaći OVDJE. Registracije su otvorene do 15. siječnja. Glavna tema Infodana bit će poziv za Mreže za planiranje. Sudionicima će biti prezentirani detalji poziva te iskustva dionika uključenih u prvi ciklus Mreža za planiranje, koji je završio u svibnju ove godine.

Webinari 

11. siječnja, 11:00 CET: opća prezentacija poziva (registrirajte se ovdje)
7. veljače, 14:00 CET: fokusirajte se na…izgradnju partnerstva (pridružite se sastanku ovdje)
7. ožujka, 14:00 CET: fokusirajte se na…aktivnosti iz Faze 1 (pridružite se sastanku ovdje)
4. travnja, 14:00 CET: fokusirajte se na…kreiranje proračuna i slanje obrasca za prijavu (pridružite se sastanku ovdje)
11. travnja, 14:00 CET: zadnja prilika za rješavanje problema – posebno onih vezanih uz SYNERGIE-CTE online platformu za prijavu (pridružite se sastanku ovdje)

 

*** Rok za slanje prijava online za Fazu 1 je 17. travanja  2019. godine u 15 sati. Više informacija dostupno je stranici URBACT Hrvatska.

Povratak