21. 7. 2020. | Sastanci mreže

[Zabilježite datum]  7. godišnja skupština i forum mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-Jugoistočna Europa

7. godišnja skupština i forum Mreže održat će se kao objedinjeno hibridno događanje 8. i 9. rujna / septembra 2020. u prostoru ZICER-a na Zagrebačkom velesajmu te putem platforme ZOOM. Organizatori su mreža CIVINET Slo-Hr-JIE i Grad Zagreb, uz podršku Zagrebačkog inovacijskog centra. Detaljan program rada bit će objavljen uskoro. Do tada, rezervirajte datum!

Program će započeti u 12:15 sati godišnjom Skupštinom na kojoj će prisutni biti upoznati s radom Mreže u prethodnoj godini te zaključcima Upravnog odbora i programom rada Mreže u 2021. godini. U sklopu Skupštine bit će predstavljen Akademski odbor, čije je osnivanje potaknuto od članova Mreže iz akademske zajednice. Sudionici će biti upoznati i s Političkom izjavom mreže za 2020. godinu.

Program Skupštine završit će primopredajom koordinatorstva Mreže novom gradu koordinatoru u sljedećem četverogodišnjem razdoblju (2021. – 2024.). U nastavku će se održati panel rasprava “Budućnost održive urbane mobilnosti u Jugoistočnoj Europi”. Program prvog dana završit će u 15 sati.

Drugi dan održat će se dva seta zanimljivih predavanja na temu inovacija u prometnim politikama i rješenjima za održivu mobilnost. Predviđeno trajanje je od 10 do 14.30 sati.

Program uživo održat će se u dvorani Akcelerator Zagrebačkog inovacijskog centra na Zagrebačkom velesajmu (Avenija Dubrovnik 15)  te će biti ograničen za sudjelovanje najviše 50 sudionika, uz poštivanje posebnih epidemioloških mjera.

Događanju će se moći pristupiti i putem platforme ZOOM.

Detaljan program rada bit će objavljen uskoro. Do tada, rezervirajte datum!

Slika: ZICER

Povratak