21. 4. 2021. | Sastanci mreže

[Zabilježite datum] 8. Skupština mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE u Šibeniku

Grad Šibenik je domaćin 8. Skupštine mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-Jugoistočna Europa, koja će se održati 18. lipnja 2021. u hibridnom obliku (uživo i online). Nakon Skupštine, na kojoj će prisutni biti upoznati s izjavom Političkog odbora za 2021. i aktivnostima Mreže, slijedi okrugli stol pod nazivom "Mjere za održivu urbanu mobilnost u turističkim destinacijama ". Dan ranije, 17. lipnja /juna, u popodnevnim satima, održat će se sastanci Akademskog te Upravnog i Političkog odbora mreže.

Program će započeti godišnjom Skupštinom mreže na kojoj će prisutni biti upoznati s radom mreže u prethodnoj godini, izjavom Političkog odbora za 2021. te programom rada Mreže u ovoj godini.

Zatim slijedi okrugli stol pod nazivom „Mjere za održivu urbanu mobilnost u turističkim destinacijama“ . Kraj bogatog programa završit će panel raspravom „Pametna mobilnost u turističkim destinacijama za postizanje mjera održive urbane mobilnosti”.

Sastanci Akademskog te Upravnog i Političkog odbora održat će se dan prije Skupštine 17. lipnja / juna u popodnevnim satima (16 – 18.30 sati). O točnom mjestu i vremenu održavanja sastanka, članovi će biti pravovremeno obaviješteni.

Detaljan program rada bit će objavljen uskoro!

Slika: Shutterstock

Povratak