18. 7. 2019. | Dobra praksa iz EU

Besplatni e-tečaj o su-kreiranju održive mobilnosti na razini naselja

Što je su-kreiranje i kako se može koristiti za početak preobrazbe naših naselja u živahnije, ugodnije prostore za sve stanovnike koji u njima žive, kupuju, odlaze u školu, opuštaju se. Saznajte od 2. do 30. rujna 2019. godine, kada će CIVITAS SUNRISE ponuditi interaktivni e-tečaj za praktičare u gradskim upravama koji žele pokrenuti i koordinirati su-kreativni proces u jednom od svojih gradskih naselja.

Sudionici će imati priliku učiti izravno od stručnjaka SUNRISE-a, koji će ih provesti kroz proces zajedničkog stvaranja. Oni će istaknuti alate i strategije koje su primijenjene u okviru projekta SUNRISE u šest akcijskih četvrti: Bremenu (Njemačka), Budimpešti (Mađarska), Jeruzalemu (Izrael), Malmeu (Švedska), Southend-on-Sea (UK) i Solunu ( Grčka).

Niz vježbi vodit će vas kroz proces stvaranja vlastitog, specifičnog lokalnog akcijskog plana za naselje po vašem izboru. Također ćete moći razgovarati s drugim sudionicima e-tečaja putem foruma za rasprave pod vodstvom stručnjaka SUNRISE-a.

Učite u vrijeme kada vam najviše odgovara i vlastitim tempom – besplatno! Ovaj e-tečaj bit će dostupan u svako doba u razdoblju od 2 do 30. rujna. Prethodno znanje nije potrebno. Sudionici koji uspješno završe sve zadatke iz tečaja dobit će Certifikat o završetku.

Pridružite se zajednici prometnih praktičara za interaktivno učenje iz gradova diljem Europe! Za prijavu na tečaj kliknite OVDJE.

Više informacija bit će uskoro dostupno na internetskoj stranici CIVITAS SUNRISE: www.civitas-sunrise.eu.

Povratak