11. 10. 2016. | Stručni seminar

CESTE 2017.

41. susret znanstvenika, stručnjaka i subjekata zaduženih za planiranje, projektiranje, izgradnju i održavanje cesta i prometne infrastrukture održat će od 14.-17. ožujka 2017. u Novigradu s ciljem povećanja sigurnosti prometa i racionalnijeg gospodarenja cestama. Rok za prijavu radova i sažetaka je 15. prosinca 2016.

Tematski je povezan sa strateškim planiranjem razvoja prometne mreže, sigurnosti prometa, razvojem i implementacijom informatičkih sustava u funkciji upravljanja prometom, inovacijama u području prometne signalizacije i opreme, planovima održive urbane mobilnosti i zaštite okoliša, mogućnostima korištenja fondova, te pametnim upravljanjem infrastrukturom u gradovima – “smart city”.

U skladu s prometnom politikom Europske unije i globalnim trendovima Seminar koncepcijski povezuje sve vidove prometa koji omogućavaju održivi razvoj prometnog sustava uz energetsku učinkovitost i vođenje brige o okolišu uz maksimalnu sigurnost svih sudionika u prometu.

/// Sve informacije o seminaru kao i upute autorima za prijavu svojih stručnih radova, mogu se naći na web stranici seminara: www.tomsignal.com

Povratak