16. 4. 2019. | Poziv

[CIVITAS Forum 2019.] Otvoren poziv za suradnike, izlagače i sponzore

Predstavite svoje alate, rješenja i iskustvo na području urbane mobilnosti na vodećem europskom događaju o održivom prometu od 2. do 4. listopada 2019. u austrijskom Grazu. Rok za sve prijave je 31. svibnja 2019. godine!

Poziv za suradnike
CIVITAS i ne-CIVITAS gradovi, organizacije i projekti mogu podnijeti prijedloge za dvije vrste sesija, u širokom rasponu tema – tematske i take-up and transfer sesije. Aktivnosti bi trebale povezivati ​​ljude i dijeliti znanje na interaktivne načine. Poziv pronađite OVDJE.

Poziv za izlagače
Forum je idealna prilika za projekte, organizacije i tvrtke svih veličina da komuniciraju s predstavnicima lokalnih, regionalnih i nacionalnih vlada, kao i s predstavnicima europskih i međunarodnih institucija.

Biti izlagač omogućuje vam da predstavite svoju tvrtku, projekt ili inovativne mobilne proizvode, alate i metode ovoj prestižnoj zajednici. Dostupni su prostori različitih veličina, a projekti CIVITAS-a izlažu se besplatno. Poziv pronađite OVDJE.

Poziv za sponzore
Sponzorirajte CIVITAS Forum i omogućite svojoj tvrtci, organizaciji, proizvodima i rješenjima da iskoriste vidljivost na vodećem europskom događaju održive mobilnosti.

S tri različita paketa i različitim individualnim sponzorskim opcijama, svašta vam može odgovarati. Sponzori također mogu kreirati vlastite pakete. Poziv pronađite OVDJE.

UVJETI PRIJAVE
Da biste poslali prijedlog za sesiju, kliknite OVDJE. Da biste osigurali svoj izložbeni prostor, kliknite OVDJE. Imajte na umu da je prije slanja potrebno izraditi korisnički račun za oba.

Da biste postali sponzor, ispunite obrazac za prijavu koji se nalazi u pozivnom dokumentu sponzora i pošaljite na office@koop.at.

Za dodatna pitanja, obratite se organizatorima CIVITAS Foruma: forum2019@civitas.eu.

/// Za detalje o cijelom CIVITAS Forumu posjetite web-stranicu.

Izvor: https://civitas.eu/news/civitas-forum-2019-call-contributions-exhibitors-and-sponsors-opens

Povratak