20. 10. 2020. | Virtualni okrugli stol

Više bicikliranja za zeleni oporavak. Gradonačelnici europskih gradova razgovaraju s Fransom Timmermansom

Europska biciklistička federacija (ECF) i Cycling Industries Europe (CIE) pozivaju vas da se pridružite izvršnom potpredsjedniku Europske komisije Fransu Timmermansu na virtualnom okruglom stolu na visokoj razini o tome kako više bicikliranja (#morecycling) može pridonijeti zelenom oporavku. Okrugli stol će se održati 30.10.2020. od 10 do 11.30 na platformi ZOOM.

Kao siguran i zdrav način prijevoza, biciklistički promet je od izbijanja krize COVID-19 doživio neviđeni val u cijeloj Europi. Prema ECF-ovm COVID Tracker Cycling Measures Trackeru, europski su gradovi najavili više od 2.300 km pop-up biciklističkih staza,  a prodaja bicikala nastavlja rasti.

Neviđeni porast bicikliranja diljem Europe nije prošao nezapaženo niti u institucijama EU-a.

Kako europski gradovi mogu iskoristiti ovaj zamah kako bi postigli brži i trajniji pomak prema više bicikliranja kojw će koristiti klimi, javnom zdravlju i pomoći u postizanju ambicioznih ciljeva Zelenog europskog plana? A kakvu pomoć mogu očekivati ​​od nacionalne i razine EU-a, posebice od Nacionalnog fonda za oporavak i otpornost?

Pridružite se Fransu Timmermansu na virtualnom okruglom stolu na visokoj razini s odabranim gradonačelnicima iz nekih od glavnih europskih gradova koji vode u omogućavanju #višebicikliranja u svojim gradovima i zemljama.

Kada? Petak, 30. listopada 2020.
Gdje? Na Zoomu! Prijavite se SADA i sljedeći ćete dan dobiti vezu za prisustvovanje

Više: https://ecf.com/civicrm/event/info?id=136&reset=1

Povratak