31. 8. 2022. | Aktivnosti mreže

Otvorene prijave za 7. CIVINET Forum u Velenju!

Evaluacija planova održive urbane mobilnosti središnja je tema 7. CIVINET Foruma, koji će se održati 13. i 14. 10. 2022. u Dvorani Center Nova (Šaleška cesta 1) u slovenskom Velenju. Forum organiziraju Tajništvo mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE i Mestna občina Velenje. Prilika je to za aktivno sudjelovanje, razmjenu znanja među sudionicima i umrežavanje. Pozivamo članove Mreže i ostale zainteresirane dionike da nam se pridruže te najkasnije do 3. 10. 2022. prijave svoje sudjelovanje.

Prvi dan Foruma održat će se radionica o evaluaciji SUMP-ova dok će drugi dan biti posvećen primjerima dobre prakse i iskustvima u provedbi SUMP-ova članova Mreže. Razgovarat ćemo o tome zašto SUMP-ovi nisu učinkoviti koliko bi mogli biti – zašto neki SUMP-ovi ne funkcioniraju, a neki funkcioniraju te kako povećati efikasnost procesa, kao i samog SUMP-a.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno. Troškove smještaja (jedno noćenje) i prehrane pokriva organizator. Troškove putovanja snose sudionici.

PRIJAVA
Sudjelovanje prijavite najkasnije do 3. 10. 2022. na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/wxpohyiLkAVA7RX49

Okvirni program Foruma pogledajte OVDJE.

Dodatne informacije
Dvorana Center Nova nalazi se u samom centru grada.
Sudionici će biti smješteni u Hotelu Paka, koji se nalazi pet minuta od Dvorane Center Nova (https://hotelpaka.com/)

Poziv članovima za prijavu teme
Pozivamo članove Mreže koji imaju iskustvo u planiranju, provedbi i praćenju planova održive urbane mobilnosti (SUMP) da aktivno sudjeluju u programu i prijave izlaganje koje bi prezentirali drugi dan Foruma u sklopu sesije „SUMP – praksa koja donosi promjene“.

Prijava treba sadržavati sažetak prezentacije u doc ili pdf formatu sljedećeg sadržaja:

  • naslov teme izlaganja
  • sažetak – do 1000 znakova (s razmacima)

Prijavu pošaljite na adresu civinet@odraz.hr najkasnije do 14.9. 2022.

Po zaprimanju prijava tajništvo Mreže izvršit će selekciju te najkasnije do 16. 9. 2022. obavijestiti predlagače, pri čemu smo ograničeni na četiri do pet izlaganja, koliko nam dopušta koncept programa. Raspoloživo vrijeme za izlaganje će biti maksimalno 20 minuta.

Vidimo se u Velenju!

Povratak