2. 9. 2022. | Najava događanja

POLIS 2022: Otvorene prijave za konferenciju

Otvorene su prijave za godišnju konferenciju koju organizira mreža POLIS u Bruxellesu 30. studenoga – 1. prosinca 2022. Za one koje zanima urbana mobilnost, postignuća u prometnim rješenjima i promjeri dobre prakse, organizirano je nekoliko paralelnih sesija, plenarnih predavanja i panel rasprava tijekom ove dvodnevne konferencije s temom Inovacije u prometu za održivije gradove i regije.

Ovogodišnja konferencija odvijat će se uživo, a plenarna predavanja bit će moguće pratiti i online.  Prilika je ovo za gradove i regije da širokoj publici stručnjaka za mobilnost, donositelja odluka i onih koji primjenjuju pojedine mjere u mobilnosti prezentiraju svoja postignuća i razvijena prometna rješenja.

Pogledom na program konferencije, moguće je uočiti raznolike teme. Neke od njih su inovacije u planovima održive urbane mobilnosti za ublažavanje klimatskih promjena, rješenja za bolju sigurnost u prometu, pravedna tranzicija, rodna ravnopravnost u prometu, digitalni alati kao potpora političkim odlukama i mjerama, kulturni prijelaz prema održivijem kretanju, moderni prometni management, integriranje aktivne mobilnosti u globalne klimatske i prometne politike i dr.

Registrirati se može do 16. studenoga 2022., a Early bird registracije traju do 18. listopada 2022.

Nacrt programa konferencije potražite OVDJE.

Registrirati se možete OVDJE.

Ostale korisne informacije su OVDJE.

Izvor: POLIS Network

Povratak