28. 7. 2020. | Sastanci mreže

Otvorene prijave za sudjelovanje na 7. Skupštini i Forumu mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE

7. godišnja skupština i forum Mreže održat će se kao objedinjeno hibridno događanje 8. i 9. rujna / septembra 2020. u prostoru ZICER-a na Zagrebačkom velesajmu te putem platforme ZOOM. Organizatori su mreža CIVINET Slo-Hr-JIE i Grad Zagreb, uz podršku Zagrebačkog inovacijskog centra.

Program će započeti u 12:15 sati godišnjom Skupštinom na kojoj će prisutni biti upoznati s radom Mreže u prethodnoj godini te zaključcima Upravnog odbora i programom rada Mreže u 2021. godini. U sklopu Skupštine bit će predstavljen Akademski odbor, čije je osnivanje potaknuto od članova Mreže iz akademske zajednice. Sudionici će biti upoznati i s Političkom izjavom mreže za 2020. godinu.

Program Skupštine završit će primopredajom koordinatorstva Mreže novom gradu koordinatoru u sljedećem četverogodišnjem razdoblju (2021. – 2024.). U nastavku će se održati panel rasprava “Budućnost održive urbane mobilnosti u Jugoistočnoj Europi”. Program prvog dana završit će u 15 sati.

Drugi dan održat će se dva seta zanimljivih predavanja na temu inovacija u prometnim politikama i rješenjima za održivu mobilnost. Predviđeno trajanje je od 10 do 14.30 sati.

Program uživo održat će se u dvorani Akcelerator Zagrebačkog inovacijskog centra na Zagrebačkom velesajmu (Avenija Dubrovnik 15)  te će biti ograničen za sudjelovanje najviše 50 sudionika, uz poštivanje posebnih epidemioloških mjera.

Događanju će se oba dana moći pristupiti i putem platforme ZOOM na sljedećoj poveznici: qvyc3j4RFamQRkK68j

PRIJAVA

Sudjelovanje potvrdite najkasnije do petka 4. rujna 2020. u 12 sati putem on-line obrasca na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/3jnqbhY

Dnevni red događanja pogledajte OVDJE.

Troškove putovanja i smještaja snose sudionici. Preko CIVITAS ACTIVITY FUND-a osiguran je mali fond za pokrivanje dijela troškova putovanja i smještaja za sudionike koji će doći u Zagreb. Možemo pokriti troškove putovanja autobusom, vlakom i osobnim automobilom (1 kuna po km + cestarine) te jedno noćenje jednoj osobi po organizaciji. Ta su sredstva namijenjena prvenstveno članovima koji nisu u mogućnosti pokriti troškove te do sada nisu koristili ovu mogućnost.

Povratak