17. 8. 2020. | Dobra praksa iz EU

ECCENTRIC online seminar: čist i učinkovit gradski prijevoz tereta

U utorak 1. rujna / septembra 2020. od 15:30 do 17 sati, u sklopu projekta CIVITAS ECCENTRIC održat će se webinar na kojem će Grad Stockholm i Grad Madrid predstaviti uporabu inovativnih rješenja u postizanju održivosti logistike teretnog prijevoza u urbanim središtima.

Živimo u svijetu u kojem su robe i usluge postale dostupnije nego ikad prije. Ipak, diljem Europe i svijeta, teško je postići isporuku roba u gradovima s niskom i nultom emisijom.

Međutim, nova čista teretna vozila i tehnologije goriva, inovativni poslovni modeli i učinkoviti lanci opskrbe mogli bi biti pokretači za postizanje održivije distribucije robe na lokalnoj razini.

Na webinaru će biti predstavljen rad izrađen u sklopu projekta CIVITAS ECCENTRIC za poticanje čiste i učinkovite urbane logistike, s time da će  Grad Stockholm (Švedska) i Grad Madrid (Španjolska) prezentirati svoja inovativna rješenja.

Grad Stockholm će razgovarati o noćnim isporukama koristeći tiha vozila, dok će Grad Madrid predstaviti svoj potpuno električni komunalni dostavni kamion i shemu koja stoji iza njega.

PRIJAVA
Osigurajte svoje mjesto na seminaru i prijavite se što prije. Požurite – prethodni webinari unaprijed su bili popunjeni. Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici: https://register.gotowebinar.com/register/7816945340621430800

Nacrt dnevnog reda pogledajte ovdje.

Izvor: civitas.eu

Povratak