25. 2. 2021. | Dobra praksa iz EU

Otvoreni poziv za zajedničku izradu sadržaja internetskog portala SUMP-central

Stručnjak ste u području održivog planiranja urbane mobilnosti? Sudjelujte u kreiranju sadržaja internetskog portala za razvoj SUMP-ova na području Srednje Europe, koji je izrađen u okviru projekta LOW-CARB. Riječ je o platformi koja pruža resurse za planiranje SUMP-a dostupnih na jezicima država Srednje Europe! Saznajte više o platformi i kako se možete uključiti. Podijelite svoje znanje i vodite druge prema zajedničkom cilju u postizanju ugljične neutralnosti.

Internetski portal SUMP-Central izrađen je u okviru projekta LOW-CARB-u kao europski centar kompetencija za održivo planiranje urbane mobilnosti (SUMP). Ova web stranica (trenutno radi u beta verziji) pruža znanje, resurse i sadržaj za potporu specifičnom razvoju SUMP-ova u regijama srednje Europe (CE) na njihovim lokalnim jezicima.

Stranica je namijenjena svima koji traže:

  • korisne materijale za učenje ili obrazovne resurse, kako bi sebe ili druge dionike podučili o procesima SUMP-a
  • praktične alate za procjenu procesa SUMP-a i njegove učinkovitosti
  • mogućnosti financiranja i stručnjake u području održivog planiranja urbane mobilnosti.

 

Nakon završetka projekta LOW-CARB, ova će se web stranica dalje razvijati u okviru novog projekta Interreg DYNAXIBILITY4CE . Trenutno radi u beta fazi, dok je u tijeku otvoreni poziv suradnicima da zajedno kreiraju sadržaj portala! Ako ste dionik održivog planiranja urbane mobilnosti, saznajte kako biste mogli doprinijeti.

Pogledajte otvoreni poziv za zajedničku izradu sadržaja internetskog portala SUMP-central. Posjetite web stranicu europskog centra kompetencija za planiranje održive urbane mobilnosti SUMP-central .

Izvor: https://www.interreg-central.eu/Content.Node/sump-central.html

Povratak