18. 1. 2018. | Najava događanja

URBAN FUTURE globalna konferencija u Beču

Od 28. veljače do 2. ožujka 2018. u Beču se održava najveći svjetski skup pokretača urbane promjene, tzv. CityChangera: ljudi koji predano rade na pokretanju stvarne promjene za veću održivost gradova.

Tko dolazi? Na konferenciji URBAN FUTURE srest ćete gradonačelnike, arhitekte, stručnjake za mobilnost, stručnjake za prostorno planiranje, znanstvenike, menadžere održivosti, predstavnike start-up tvrtki, ekologe, inovacijske stručnjake i mnoge druge.

Što ih ujedinjuje? Njihova predanost, inovativnost i entuzijazam u provedbi njihovih ideja za održive gradove koji pružaju kvalitetan život.

​Jedna od tema na koju se stavlja fokus je mobilnost: uložiti sav trud u pravu vrstu mobilnosti može puno značiti u pogledu održivosti. Stručnjaci za inovativnu mobilnost, stručnjaci za prostorno planiranje gradova, vizionari i stručnjaci za javni prijevoz prolaze kroz ove „vruće“ teme i razmjenjuju svoja iskustva.

UFGC 2018 će se održati u izložbenom i kongresnom centru bečkog sajma (Messe Wien, Exhibition & Congress Center) u Beču, u Austriji.

Web stranicu UFGC 2018 na hrvatskom jeziku posjetite OVDJE.

O ostalim temama i važnim pojedinostima konferencije pročitajte OVDJE.

Listu izlagača i ostalih sudionika pročitajte OVDJE.

Ako želite saznati više posjetite i CityChangers Blog.

Povratak