31. 10. 2019. | Dobra praksa iz EU

Webinar projekata CoEXist i CIVITAS Satellite: Alati za automatsko modeliranje prometa

Mnoge odluke prometnog planiranja koje utječu na urbanu mobilnost i cestovnu infrastrukturu temelje se na rezultatima modeliranja protoka prometa i prometne potražnje. Unutar CoEXista, projekta koji financira Horizon 2020., postignut je ključan napredak u mikro i makroskopskim mogućnostima simulacije modeliranja povezanih i automatiziranih vozila (CAV) i njihove interakcije s konvencionalnim vozilima i ostalim sudionicima u prometu u okviru programskih alata PTV Visum i PTV Vissim. Kako se ovi alati mogu koristiti da bi se omogućilo bolje odlučivanje o kooperativnoj, povezanoj i automatiziranoj mobilnosti ? Kako možete uključiti CAV-ove u vašim simulacijama prometa i potražnje prometa? Pridružite se webinaru u utorak 19. studenog 2019. od 15:00 - 16:30 po srednjoevropskom vremenu kako biste saznali više o ovim novim funkcionalnostima i kako se provode u CoEXistu!

Projekt CoEXist u suradnji s CIVITAS SATELLITE, trenutnom akcijom za koordinaciju i podršku Inicijativi CIVITAS, organizira webinar o alatima za modeliranje prijevoza koji su spremni za automatizaciju te njegovoj primjeni u planiranju urbane mobilnosti.

Pridružite se webinaru u utorak 19. studenog 2019., 15:00 – 16:30 po srednjoevropskom vremenu kako biste saznali više o ovim novim funkcionalnostima i kako se provode u CoEXistu!

Prezentacije će izraditi partneri iz Rupprecht Consulta, PTV-a i Sveučilišta u Stuttgartu. To će biti dopunjeno predstavljanjem konkretne studije slučaja CoEXist.

Osigurajte svoje mjesto i registrirajte se na sljedećoj poveznici: https://register.gotowebinar.com/register/80830999414513165

O projektu CoEXist više saznajte OVDJE.

Izvor: civitas.eu

Povratak