23. 4. 2018. | Najava

Zabiježite datum za Europski biciklistički samit 2018. u Salzburgu

Europski biciklistički samit (eng. European Cycling Summit 2018) ove će se godine održati u austrijskom Salzburgu od 24. do 26. rujna / septembra pod motom "Kretanje biciklističke kulture" (eng. Cycling culture moves) i usmjerit će bicikliste u samo središte interesa. Cilj ova tri dana je usmjeravanje fokusa s infrastrukture, tehnologije i administracije na ljude na biciklima.  Europski biciklistički samit 2018. izvrsna je prilika za istraživanje austrijskog biciklističkog glavnog grada Salzburga i povezivanje s nacionalnim i međunarodnim entuzijastima biciklizma. Pridružite se događaju i uživajte u raznolikoj mreži stručnjaka iz akademske zajednice, uprave, interesnih skupina i inovativnih tvrtki.

Iskoristite priliku da pošaljete svoj prijedlog za prezentaciju ili poster, sudjelujete u video i foto natječaju ili predstavite svoj portfelj u sklopu izložbenog prostora.

Europski biciklistički samit 2018. glavni je događaj ove godine u nizu godišnjih austrijskih samita za biciklizam. Međunarodni govornici i delegati pozvani su u Salzburg pod pokroviteljstvom austrijskog predsjedanja Europskom unijom.

Domaćin Europskog biciklističkog samita 2018. je grad i pokrajina Salzburg u suradnji s Federalnom agencijom za zaštitu klime, austrijskim Ministarstvom za održivost i turizam i Ministarstvom prometa, inovacija i tehnologije.

/// Više informacija pronađite na: www.cyclingsummit2018.at

Izvor: civitas.eu

Povratak