6. 4. 2020. | Dobra praksa iz EU

CIVITAS-ov e-tečaj o regionalnom planiranju mobilnosti počinje 20. travnja!

Želite li saznati više o suradnji u regionalnom planiranju mobilnosti? Prijavite se na novi e-tečaj CIVITAS-a koji počinje 20. travnja! Sudionici tečaja upoznat će se s prednostima usvajanja kooperativnog regionalnog pristupa planiranju mobilnosti, kao i primjerima tih pristupa u različitim europskim kontekstima.

Tečaj istražuje različite pristupe regionalnoj suradnji, ilustrirajući ih studijama slučajeva iz gradova i regija. Davat će i preporuke za prevladavanje prepreka vezanih za upravljanje, financiranje i suradnju.

Multimedijski materijal poput videozapisa dopunit će i obogatiti iskustvo učenja, a sam tečaj pruža mogućnost za umrežavanje s moderatorom i ostalim sudionicima, kao i dijeljenje vlastitih uvida u temu.

Ako ste donositelj politika, planer mobilnosti, javni službenik ili drugi dionik koji je uključen ili je zainteresiran za izradu regionalne vizije mobilnosti, onda je ovaj interaktivni tečaj upravo za vas!

Početni webinar u ponedjeljak, 20. travnja (10:00 – 11:00 CEST) upoznat će vas s tečajem i ostalim polaznicima.

Na tečaj se upišite OVDJE i odmah registrirajte za webinar. Tečaj traje ukupno četiri tjedna. Imajte na umu da ćete za pristup tečaju morati otvoriti račun na web stranici Mobility Academy.

Posjetite Centar za učenje CIVITAS kako biste pristupili širokom i raznovrsnom materijalu za učenje.

Izvor: civitas.eu

Povratak