28. 5. 2020. | Dobra praksa iz EU

Drugi webinar projekta LEVITATE: Utjecaji automatizacije u gradskom prijevozu

Cilj projekta LEVITATE je pripremiti novi okvir za procjenu učinka koji će političarima omogućiti upravljanje uvođenjem povezanih i automatiziranih prometnih sustava, maksimizirati koristi te koristiti tehnologije za postizanje društvenih ciljeva. Pridružite se ovom webinaru i poslušajte LEVITATE partnere i predstavnike gradova koji žele podijeliti svoje stavove s vama. Webinar će se održati 11. lipnja 2020. u 10:00 CEST.

Urbana mobilnost prolazi kroz neviđene promjene tijekom ovih tjedana. Gradovi se suočavaju s izazovima koji traže jedinstvena rješenja u bilo kojem trenutku zbog krize COVID-19. Pored njih, moraju se preispitati i prilagoditi nove strategije mobilnosti za duže vremenske uvjete i prilagoditi ih novom “normalnom”. Hoće li povezane i automatizirane tehnologije igrati značajniju ulogu u urbanoj mobilnosti? Kako možemo predvidjeti njihov utjecaj na urbanu mobilnost?

Pridružite se ovom webinaru i poslušajte LEVITATE partnere i predstavnike gradova koji žele podijeliti svoje stavove s vama. Webinar će se održati 11. lipnja 2020. u 10:00 CEST.

Za daljnje informacije posjetite web stranicu događaja.

Da biste se prijavili za webinar, kliknite ovdje.

Izvor: Eltis

Povratak