17. 2. 2021. | Dobra praksa iz EU

Drugo izdanje brošure o uspješnim pričama iz gradova CIVITAS

Sudjelovanje u projektima CIVITAS brojne je gradove potaknulo da promijene svoje sustave mobilnosti. U novoj brošuri pod nazivom "Gradovi CIVITAS - priče o uspjehu" otkrijte priče o pet gradova koji su u tome bili posebno uspješni. U Bremenu (Njemačka), Brnu (Češka), Funchalu (Portugal), Gdanjsku (Poljska) i Nantesu (Francuska) sudjelovanje u mreži i aktivnostima CIVITAS-a poslužilo je kao odskočna daska i osnova za zelenu prometnu transformaciju.

Drugo izdanje brošure CIVITAS: Priče o uspjehu donosi priče o pet gradova koji su iskoristili svoje sudjelovanje u CIVITAS-ovim projektima kako bi promijenili način na koji se ljudi kreću u njima i oko njih. Inspirirajte se kako su Bremen (Njemačka), Brno (Češka), Funchal (Portugal), Gdansk (Poljska) i Nantes (Francuska) donijeli pametnu i održivu mobilnost svojim građanima.

Doznajte sve o Bremenovom usponu do vodećeg grada za car sharing, gdanjskoj borbi protiv vandalizma u javnom prijevozu, Nantesovoj biciklističkoj infrastrukturi i još mnogo toga.

Drugo izdanje brošure dostupno je OVDJE. Prvo izdanje o nizu uspješnih priča CIVITAS-a pročitajte OVDJE.

Izvor: civitas.eu

Povratak