28. 9. 2022. | Poziv

Poziv na dostavu sažetaka za konferenciju Velo-city 2023. otvoren je do 31. listopada 2022.

Potencijalni govornici pozvani su da razmišljaju izvan okvira te podijele priče, najbolje prakse, podatke, inovacije i analize oko ovogodišnje glavne teme konferencije koja glasi "Leading the transition". Uz opći poziv za sažetke, Velo-city 2023. raspisuje i akademski poziv za sveučilišta i istraživače. Akademske sesije bit će integrirane u opći program konferencije koja će se održati od 9. do 12. svibnja 2023. u Leipzigu.

Ako želite predati sažetak, preuzmite i pročitajte opće ili akademske smjernice kako biste otkrili koje su prioritetne teme i formati!

Svoj sažetak prijavite putem portala, gdje možete odabrati želite li se prijaviti na opći ili akademski poziv za sažetke.

Konferencija Velo-city, svjetski biciklistički samit, mjesto je gdje se susreću zagovornici, gradovi, donositelji odluka i politika, istraživači i čelnici industrije kako bi oblikovali budućnost biciklističkog prometa. Kao godišnji vodeći događaj Europske biciklističke federacije, Velo-city igra važnu ulogu u promicanju biciklizma kao održivog i zdravog prijevoznog sredstva za sve. Kao niti jedan drugi događaj, konferencija pruža platformu za razmjenu znanja i prijenos politika sve većem broju od više od 1.400 Velo-građana iz više od 60 zemalja uključenih u politiku, promociju i unaprijeđenje biciklističkog prometa, aktivne mobilnosti i održivog urbanog razvoja. Štoviše, konferencijska izložba prikazuje najnovije inovacije za bolje biciklističko iskustvo u gradovima i izvan njih!

Izvor: velo-city2023.com

Povratak