16. 12. 2019. | Nagradni natječaj

Prijavite svoj projekt za nagrade Europske unije za održivu energiju

EUSEW2020 vas poziva da se prijavite za EU nagrade za održivu energiju! Fokusira li se vaš rad  na čistu, održivu i obnovljivu energiju? Vjerujete li da vaš projekt zaslužuje paneuropsko priznanje? Tijekom Europskog tjedna održive energije (EUSEW) od 22. do 26. lipnja 2020., slavit će se izvanredni projekti zbog svoje inovativnosti i učinka. Rok za prijavu je 27. siječnja 2020.

Podnesite svoju prijavu u jednu od sljedećih kategorija i pokažite na koji način promovirate održivu i obnovljivu energiju na inovativan i privlačan način!

  •  Angažman – prepoznavanje aktivnosti visoke društvene vrijednosti, nadahnuće i motiviranje građana da promijene svoje navike korištenja energije.
  • Inovacija – čast izvanrednim aktivnostima koje financira EU i koje pokazuju originalan i inovativan pristup održivoj energetskoj tranziciji.
  • Mladi – prepoznavanje izuzetnih aktivnosti koje provode osobe mlađe od 30 godina.

 

Niste sigurni koja je kategorija za vas? Pogledajte prošlogodišnje pobjednike i inspirirajte se.

Za više informacija pročitajte smjernice o EUSEW nagradama, prihvatljivosti, kriterijima za ocjenu i postupku prijave.

Prijaviti se možete do 27. siječnja 2020. – učinite to sada ovdje. Ne propustite svoju priliku da postanete # EUSEW2020 dobitnik nagrade!

Projekti u užem izboru također će se natjecati za Građansku nagradu određenu javnim glasanjem na mreži. Pobjednici će biti proglašeni na ceremoniji dodjele nagrada koja će se održati u Bruxellesu 23. lipnja 2020. tijekom konferencije EUSEW-a.

Izvor: civitas.eu

Povratak