24. 3. 2021. | Dobra praksa iz EU

Serija podcasta o izazovima urbane mobilnosti

EIT Urban Mobility Innovation Hub East, u suradnji sa svojim partnerima, pripremio je niz podcasta kako bi se razgovaralo o različitim izazovima urbane mobilnosti našeg doba te o tome kako inovacijski projekti koje vode partneri Innovation Hub Easta doprinose održivijem modelu urbane mobilnosti i ugodnijim urbanim prostorima.

Epizoda 1
Prva epizoda podcasta Urban Mobility fokusira se na izazove s kojima se svakodnevno susrećemo te pruža uvid u to kako EIT Urban Mobility podržava startup-ove koji traže rješenja kako bi nas približili modernijim urbanim prostorima za život i održiviju mobilnost.

Epizoda 2
Moderna vremena traže moderna rješenja. Svi koji žive u gradu mogu vidjeti kako se gradovi diljem svijeta mijenjaju. Što možemo učiniti da promjenu iskoristimo maksimalno i prijeđemo na prijeko potrebnu transformaciju gradova koji su kvalitetni i manje opterećujući za okoliš? Jedna od nužnih stvari je suradnja s istraživačkim i akademskim institucijama, otvorenost prema njihovim inovacijama te korištenje revolucionarnih ideja. Kako se to radi u okviru zajednice EIT Urban Mobility možete saznati u drugoj epizodi podcasta Urban Mobility!

Obje epizode podcasta poslušajte OVDJE.

Izvor: https://www.eiturbanmobility.eu/

Povratak