18. 3. 2019. | Aktivnosti članova

Vabilo na predstavitev dobrih praks o upravljanju mestnih središč (Maribor, 28.3.2019.)

Grad Maribor v okviru projekta RESOLVE vas vabi na predstavitev dobrih praks o upravljanju mestnih središč, kvaliteti in atraktivnosti javnega prostora, ukrepih za doseganje trajnostne mobilnosti v akcijskem načrtu MOM ter oblikovanju blagovne znamke mesta, ki bo 28. marca 2019 ob 11.00 v Hotelu City, ulica Kneza Koclja 22 v Mariboru.

Povabili smo mednarodnega strokovnjaka, partnerja mednarodnega projekta RESOLVE, Univerze Erasmus iz Rotterdama dr. Erika Brauna, da predstavi dobre prakse in svetovne trende na področju oblikovanja strategij za trženje mestnih jeder in kvaliteti javnega prostora.

Ga. Jana Tolja, svetovalka župana Mestne občine Koper, bo predstavila dobro prakso managementa mestnih središč ter dr. Lucija Čevnik mestni management v Slovenj Gradcu.

Predstavitev bo trajala okvirno 3 ure in bo potekala v angleškem in slovenskem jeziku. Za prevajanje v slovenski jezik bo poskrbljeno.

Prosimo za potrditev udeležbe do 22.3. 2019 na spodnji povezavi. Vabilo lahko posredujete tudi drugim zainteresiranim, ki bi se želeli udeležiti predstavitve.

Vljudno vabljeni!

Prijava na predstavitev dobrih praks o upravljanju mestnih središč v okviru projekta RESOLVE dne 28.3.2019 v Mestni občini Maribor
Prosimo vas, da na spodnji povezavi izpolnite prijavni obrazec.

IZPOLNITE OBRAZEC

Slika: Google

Povratak