15. 12. 2020. | Najava

Velo-city 2021.

Nakon inspirativne konferencije Velo-city koja je 2019. godine održana u irskom Dublinu,  domaćin Velo-city 2021. je portugalski Lisabon. Sudjelujte na međunarodnom biciklističkom okupljanju od 1. do 4. lipnja sljedeće godine i istražite temu konferencije pod nazivom Cycle Diversity.

Tema konferencije

“Raznolikost ciklusa” otkriva se u raznim okolnostima, političkom kontekstu, podneblju, prirodnom ili ljudskom okruženju s biciklistima svih dobnih skupina, porijekla i spolova te sa svim vrstama bicikala, koji se koriste u različite svrhe.

Moramo iskoristiti ciklus raznolikosti za rješavanje nejednakosti naših gradova te ublažiti njihove posljedice kroz povećanje pristupa upotrebi bicikla za sve.

O Velo-city-ju
Velo-city se smatra glavnim svjetskim godišnjim biciklističkim summitom, koji služi kao globalna platforma za razmjenu znanja.

Okuplja sve one koji su uključeni u politiku, promociju i pružanje usluga biciklizma, aktivne mobilnosti i održivog urbanog razvoja. Cilj konferencije je utjecati na donositelje odluka u korist aktivnije i održivije mobilnosti te potaknuti rasprave među izlagačima konferencije.

Otkako je 1980. godine započela serija Velo-city, odigrala je vrlo važnu ulogu u promicanju bicikla kao održivog i zdravog prijevoznog sredstva za sve. Konferencija donosi najnovije inovacije i lijepa iskustva koja možete doživjeti samo biciklom!

Budite informirani
Najnovije vijesti o konferenciji Velo-city 2021. pratite na web stranici: velo-city2021.com

Izvor: civitas.eu

Povratak