31. 1. 2019. | Webinar

Webinari u veljači u sklopu projekta CIVITAS Prosperity

U okviru projekta CIVITAS PROSPERITY, u razdoblju od 10. mjeseca 2018. do 2. mjeseca 2019. održava se šest webinara o natraženijim temama za SUMP. Webinari traju oko sat vremena te se mogu postavljati pitanja. Posljednja dva webinara održat će se 7. veljače 2019.  na temu "Izbor mjera" te 27. veljače na temu "Praćenje i vrednovanje". Gost oba webinara je profesor Tom Rye, direktor Instituta za istraživanje prometa u Edinburghu.

Izbor mjera – 7. veljače 2019., 14:00 CET
Na koji način odlučujete koje ćete mjere uključiti u svoj SUMP kako biste postigli svoje ciljeve i uklopili se u vaše politike? Ovaj webinar će postaviti neke jednostavne načine kako to učiniti, da bi vaš SUMP na kraju sadržavao paket mjera koje je moguće učinkovito provesti. Posebno će obuhvatiti svrhu i postavljanje politika te analizu u više kriterija.

Praćenje i vrednovanje –  27. veljače 2019., 14:00 CET
Ovaj će webinar demistificirati praćenje i vrednovanje SUMP-ova, objašnjavajući jednostavnim riječima što i kako mjeriti te na koji način postaviti smislene ciljeve, dajući stvarne primjere iz stvarnih SUMP-ova. Poruka webinara je da su praćenje i vrednovanje jednostavniji nego što bismo očekivali te ne zahtijevaju uvijek prikupljanje velikih količina podataka.

/// Prijaviti se možete sljedećoj poveznici: http://sump-network.eu/webinars/

Povratak