18. 2. 2021. | Najava događanja

Završna online konferencija projekta SUITS: Jačanje kapaciteta malih i srednje velikih gradova za postizanje zelene održive mobilnosti

Poziv na završnu konferenciju jednog od tri najveća CIVITAS projekta s tematikom SUMP-ova, a koji se trenutno provode u Europi. Posebnost ovog projekta je naglasak na manjim i srednje velikim gradovima u planiranju održivog prometa. Konferencija će se održati 24. i 25 veljače/februara 2021.

Konzorcij projekta SUITS poziva predstavnike gradskih vlasti, lokalnih regionalnih tijela, nacionalnih i regionalnih vlasti, regulatora, kreatora politika, civilnog društva, šire znanstvene zajednice, prometne industrije, pružatelja usluga prijevoza, civilnog društva, predstavnika medija, istraživačkih institucija i akademika koji rade u području prometa i održive mobilnosti kako bi se razgovaralo o izazovima povezanim s izgradnjom kapaciteta malih i srednje velikih gradova za poticanje inovacija u prometnim konceptima i uslugama kroz socijalno-ekonomski pristup usmjeren na građane.

Pridružite im se virtualno –  prezentaciji inovativnih rezultata, raspravama i usredotočite se na realnu provedbu mjera održive mobilnosti u gradovima!

Program konferencije pogledajte OVDJE.
Više o svemu: https://www.suits-project.eu/2nd-suits-conference/

Povratak