23. 11. 2021. | Aktivnosti članova

Bicikliranje i velika preobrazba javnog prostora u Parizu

U srijedu, 24. studenog, u 18:00 sati, u dvorani 81 Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (Fra Andrije Kačića Miošića 26), u suradnji Grada Zagreba i Udruge ''Sindikat biciklista'' održat će se predavanje zamjenika gradonačelnice Grada Pariza Cristophea Najdovskog na temu Bicikliranje i velika preobrazba javnog prostora u Parizu, a kojem će nazočiti zamjenik zagrebačkog gradonačelnika Luka Korlaet. Događaj će se moći pratiti putem live streama na Facebook stranici Grada Zagreba.

Spomenuto predavanje dio je službenog posjeta zamjenika Najdovskog koje će se moći pratiti također i putem live streama na službenoj Facebook stranici Grada Zagreba na engleskom jeziku.

Podsjećamo kako je pariška gradonačelnica Anne Hidlago imenovala Najdovskog zamjenikom gradonačelnice za promet i javne prostore 2014. godine, a tu poziciju obnaša i danas.

Za ulazak na Arhitektonski fakultet potrebno je predočiti valjanu COVID potvrdu te poštivati mjere propisanog razmaka uz korištenje medicinskih maski ili maski za lice.

Izvor: zagreb.hr

Povratak