8. 5. 2017. | Webinar

FLOW i modeliranje prijevoza

Vožnja bicikla i pješačenje dobri su za naše zdravlje i okoliš. Ali kako su ove vrste nemotoriziranog prijevoza povezane sa zagušenjem? Projekt FLOW razmatra ulogu pješačenja i vožnje bicikla u urbanom zagušenju i kako oni mogu pomoći riješiti ovaj rasprostranjeni urbani izazov. U sklopu projekta, tijekom 2017. godine, provodi se niz webinara i e-tečajeva, u potrazi za različitim aspektima zagušenja, vožnje biciklom i pješačenja te modeliranjem prijevoza. Drugi webinar "FLOW i modeliranje prijevoza" održat će se u srijedu 17. svibnja 2017. od 14:00 do 15:30 sati.

Drugi webinar upoznat će vas s poboljšanim makroskopskim i mikroskopskim modeliranjem softvera, koji je razvijen u projektu FLOW, kao i FLOW alatom za procjenu utjecaja zagušenja. Također će pružiti konkretan primjer primjene FLOW alata u kontekstu projektnog partnerskog grada Budimpešte. Webinar će se održati 17. svibnja 2017., a prateći e-tečaj traje od 22. svibnja do 23. lipnja 2017. Webinar je otvoren za sve, ali imajte na umu da je osnovno razumijevanje prometnog modeliranja potrebno za završetak e-tečaja.

/// Za više informacija o FLOW e-tečajevima i webinarima i za prijavu za drugi webinar i / ili e-tečaj, posjetite FLOW web stranicu.

 

Povratak