30. 9. 2020. | Dobra praksa iz EU

Mobilising Mobility: serija webinara mreže POLIS

Nakon uspješno održanih webinara o 'mobiliziranju mobilnosti' tijekom rujna, mreža Polis donosi još jedan mjesec zanimljivih rasprava o svemu što se tiče urbane mobilnosti. Pogledajte webinare koji će se održati tijekom ovog listopada / oktobra. Svi webinari su besplatni i otvoreni široj javnosti.

Serija vebinara Mobilizing Mobility nastavlja se ovog listopada fantastičnim rasporedom govornika iz svih POLIS-ovih projekata urbane mobilnosti. Webinari koji su započeli u rujnu pružaju platformu dionicima gradskog prijevoza za učenje, raspravu i razmjenu dragocjenih iskustava i znanja o tome kako integrirati nova prometna rješenja u lokalne politike mobilnosti, prelazeći tako od europskog istraživanja do stvarne implementacije i konkretne provedbe na terenu. Od istraživanja automatiziranih vozila s projektima LEVITATE i CoEXist, preko dinamičnog upravljanja prostorom s projektom MORE … Dok se naši gradovi i regije suočavaju s izazovima mobilnosti koji su im postavljeni, POLIS-ovi webinari ispituju prepreke i mogućnosti koje oni predstavljaju.

Zašto se pridružiti?
Svaka osoba zainteresirana za teme kao što su: nove usluge mobilnosti, javno-privatna partnerstva, automatizacija, elektromobilnost, inkluzivna mobilnost, MaaS, kapital, parking, SUMP-ovi, mikromobilnost, podaci – trebala bi se pridružiti. Svi webinari mreže POLIS besplatni su i otvoreni široj javnosti.

Prijavite se na webinare u listopadu / oktobru!

 

Izvor: https://www.polisnetwork.eu/news/mobilising-mobility-webinar-series-october/

Povratak