15. 9. 2017. | Dobra praksa iz EU

Novi online registar za pomoć u razvoju SUMP-a

U sklopu CIVITAS SUMPs-Up projekta objavljen je novi online registar za razvoj, pregled i dijeljenje Planova održive urbane mobilnosti - SUMP-a. Ovu novu online bazu podataka možete pretraživati prema zemlji, populaciji i jeziku, ali i podijeliti svoj SUMP i tako pomoći drugima u razvoju njihovih planova.

Tražite li smjernice o tome koje elemente uključiti u svoje Planove održive urbane mobilnosti – SUMP? Tada je novi Registar CIVITAS SUMP ovdje da vam pomogne u tome.

Ova nova online baza podataka iz CIVITAS SUMPs-Up projekta okuplja SUMP-ove iz cijele Europe i šire, gradove svih veličina i različitih stanovnika. Da biste pronašli plan koji je najvažniji za vaše potrebe, možete pretraživati prema zemlji, populaciji i jeziku. To je osobito korisno za gradove i lokalne vlasti u razvojnoj fazi SUMP ciklusa, iako još uvijek sadrži mnoge važne predmete za one koji se bave odabirom, provedbom ili ocjenom mjera.

Otkrijte planove iz svoje regije, pogledajte pristupe iz gradova slične veličine ili pronađite dokumente na jezicima na kojima pišete svoje Planove održive urbane mobilnosti.
Ako želite, također je moguće uploadati vlastiti SUMP. Potrebno je samo nekoliko minuta da to učinite i omogućite da vaš SUMP bude dostupan širem Europe.

Da biste posjetili SUMP registar, kliknite OVDJE.
Da biste uploadali vlastiti SUMP, kliknite OVDJE.

Povratak