29. 5. 2020. | Webinar

Kako javni prijevoz može pomoći tvrtkama da razviju mjere upravljanja mobilnošću?

Nije tajna da svakodnevno putovanje i odlazak na posao oduzima ljudima dragocjeno vrijeme i energiju te utječe na dnevni ugljični otisak. Pristupačnost unutar funkcionalnih urbanih područja (eng. FUA - Functional Urban Area) ključan je dio smanjenja oslanjanja na automobile i olakšavanja prelaska na sustave mobilnosti s niskim udjelom ugljika kojima bi se trebalo upravljati čistim mrežama javnog prijevoza. Ovaj webinar, koji će se održati 3. lipnja/juna 2020. od 10 do 11 sati predstavlja inovativna rješenja temeljena na podacima iz projekta LOW-CARB za povezivanje udaljenih poslovnih četvrti sa stambenim područjima unutar funkcionalnih urbanih područja.

Govornici će predstaviti kako su u funkcionalnom urbanom području njemačkog Leipziga i mađarskog Szegeda postigli poboljšanu dostupnost svojih udaljenih poslovnih četvrti u sklopu projekta LOW-CARB. Primjerice, olakšavanjem suradničkih načina uključivanja dionika da razumiju njihove potrebe za mobilnošću i zatim razvijanjem akcijskih planova, alata i strategija planiranja.

Prezentacije će se fokusirati na zahtjeve planiranja, opseg procesa, izvore podataka i metode prikupljanja koji su potrebni za uspješno upravljanje i stvaranje novih ponuda javnog prijevoza koje olakšavaju održivije rute i načine putovanja.

Sudionici će također iz prve ruke dobiti uvid u izazove s kojima se suočavaju i naučene lekcije tijekom ponovnog postupka uspostavljanja novih načina putovanja za  korisnike.

Sudjelujte na webinaru 3. lipnja od 10 do 11 sati kako biste naučili kako vaša regija može primijeniti naše inovativne tehnike i pristupe radu s privatnim sektorom kako bi naučila njihove potrebe za mobilnošću.

PRIJAVA ZA WEBINAR
https://attendee.gotowebinar.com/register/682098937536760076

Posjetite web stranicu projekta kako biste saznali najnovije detalje dnevnog reda i dr.: https://www.interreg-central.eu/Content.Node/Mobility-Management-and-Data-Webinar.html

Povratak