17. 4. 2019. | Aktivnosti članova

Nextbike sustav javnih bicikala u Špišić Bukovici i Pitomači!

Na cikloturističkim odmorištima na području Špišić Bukovice i Pitomače postavljene su stanice za iznajmljivanje klasičnih i električnih bicikala.  Postavljanjem stanica za iznajmljivanje bicikala doprinijet će se aktivaciji turističkih potencijala regije te će ih učiniti dostupnijima ciljanoj skupini korisnika ove odlične usluge. Ministarstvo turizma RH odobrilo je sufinanciranje projekta koji obogaćuje javni prijevoz, osnažuje destinacijsku ponudu i blagotvorno utječe na psihofizički sustav svih korisnika.

 

Javni su bicikli sve popularniji oblik prijevoza u 19 hrvatskih gradova i općina među kojima su od danas Pitomača i Špišić Bukovica.

Lokalno stanovništvo i svi posjetitelji od danas mogu kombinirati međugradski javni prijevoz i javne bicikle i na taj način brže, zdravije i povoljnije putovati. Bicikli se mogu unajmiti na dvije lokacije s terminalima za registraciju, najam i povrat klasičnih i električnih bicikala.

Nextbike sustav javnih bicikala u Hrvatskoj, Sloveniji i BiH broji oko 50.000 registriranih korisnika koji su ga prepoznali kao najpovoljniji, najbrži, najzdraviji i najzabavniji prijevoz.

Aktivacijom korisničkog računa u Pitomači i Špišić Bukovici, moći ćete nextbike bicikle voziti u 20 gradova Lijepe Naše i više od 250 gradova u svijetu uz slogan „sjedni i vozi“!

Način korištenja usluge

Prvo je potrebno napraviti kratku i jednostavnu registraciju na www.nextbike.hr ili putem „nextbike“ mobilne aplikacije.
Jednom registrirani korisnik za samo 200 kuna godišnje članarine nextbike bicikle može koristiti u više od 250 gradova u svijetu.
Pritom uživa u neograničenom broju besplatnih vožnji u trajanju do 30 minuta te dodatnih 1200 bonus minuta.
Pay As You Go opcija za povremene korisnike omogućuje najmove bicikala u trajanju do 30 minuta za samo 5 kuna!

Povratak